SNIPER "Mert mindenki mesterlövész akar lenni"

A mesterlövész kupán, párban dolgoznak a versenyzők. Egy lövész és egy irányzó  alkot egy párt. A különféle feladatok  végrehajtásához  elengedhetetlen a magas szintű lőkészség, a megfelelő fegyver, és nem utolsó sorban a mentális felkészültség. A feladatok során mindkét versenyző  a mesterlővéészettel kapcsolatos feladatokat is megoldanak, álcázás, fedezék építés, erőnléti és elméleti feladatokkal vannak nehezítve a pályák.

Tactical "Csapatpróba, erő és kitartás

Mondhatni a RealTac alapja, amire az egész verseny rendszer épül. Négy fős csapatok mérettetnek meg.

 

Jelenleg három fő ága van:

 - CQB - épületharc

- Night Patrol - éjszakai verseny

- Tactical - nyílt terepen végrehajtott, harcfeladatokra épülő verseny.

 

A taktikai csapatversenyek során a versenyzők erős fizikai igenybevételnek vannak kitéve. A feladatok nem oldhatóak meg a csapat összedolgozása nélkül . Olyan elemek is szerepelnek, mint pl. az ereszkedés kötélen, sebesült ellátás...stb.

Situation "A klasszikus...."

Ez hasonlít legjobban a klasszikus, szituáviós lövész sportokhoz. /pl.IDPA/ A fő különbbség, hogy a pályák meglövése során, vannak taktikai elemek is beépítve, illetve kihasználjuk az airsoft fegyverek adta lehetőségeket a pályák tervezésekor.

Death valley "Halál völgye,az igazi erőpróba"

Futás, kúszás, mászás, ereszkedés, lövészet sok izzadsággal. A kitartásról szól, ahol egy nagyon intenzív fizikai terhelés éri a versenyzőket. Nem segíti a helyzetüket az sem, hogy miközben próbálnak levegőhőz jutni, a bírok folyamatos egrecírozásának is ki vannak téve.

Letöltés:

 

Szabálykönyv                    Versenyengedély                     Kézikönyv

Elérhetőségeink:

 

 

 

 

 

   info@realtac.hu

   +3630/217-1423

   www.srse.hu

Soproni Rendészeti SE.

H-9400 Sopron Tűzoltó Köz 2.

Semper PAravit

REALTAC       2019