Versenyszervezés

Egyesületünk fő tevékenysége az amatőr sprot támogatása. Ennek jegyében szervezzük lövész vagy lövészettel kapcsolatos versenyeinket, A sport mint fő tevékenységi kör időközben kibővült más trevékenységekkel is, de mindenek előtt a versenyszervezés tölti ki időnk nagy részét.  Egyesületünk három fő lövészeti tevékenysége az éles maroklőffegyveres, légpuskás és RT Airsoft.  Az Airsoft szituációs és taktikai versenyekre oszlik.

oktatás

A Soproni Rendészeti Sportegyesületen belül szervezünk eseti, rendszeres illetve csoprotos oktatásokat. Tevékenységünk felöleli a heti rendszerességgel szervezett lövészeti edzéseket, külön megbízás alapján cégek fegyveres dolgozóinak oktatását vagy egyéni, személyre szabott edzések megszervezését.  Az Attila Self Defense-el együtt működve önvédelmi edzéseket is tartunk, melyek szervesen kapcsolódnak a lövészeti oktatáshoz. Ezenfelül külső szakemberke bevonásával egyéb oktatásokat is szervezünk.

Bemutatók

A lövészsport népszerűsítése érdekében vállalunk családi napokon , karitatív vagy céges rendezvényeken való részvételt.  pl. Gesztenyefesztivál Ágfalva, ELZETT családi nap.......

 

A bemutatók tartalma minden esetben egyéni megbeszélés tárgyát képezi, de a bemutató tartalma nem ütközhet sem az egyesületünk szabályzatával, az RT Etikai kódexével és a hatályos jogszabályokkal!

 

Nem veszünk részt politikai vagy politikai indítatású rendezvényeken!

Elérhetőségeink:

 

 

 

 

 

   info@realtac.hu

   +3630/217-1423

   www.srse.hu

Soproni Rendészeti SE.

H-9400 Sopron Tűzoltó Köz 2.

Semper PAravit

REALTAC       2019