Hírek

2023.06.23

MAGYAR DINAMUKUS LÖVÉSZSPORT SZÖVETSÉG tagjaként Haiszky Ernő Zoltán meghívására, igaz egyelőre mint meghívott néző, egyesületünk ott volt a múltheti Nemzetközi IDPA versenyen.

2023.06.22

KÜLDÖTTEKET VÁLASZTOTT A HONVÉDELMI SPORTSZÖVETSÉG LÖVÉSZETI TAGOZAT

Küldöttválasztó gyűlést tartott a Honvédelmi Sportszövetség Lövészet sportágért felelős szakmai tagozata, amely során a tagozatba tartozó tagszervezetek delegáltjai részéről öt évre szóló mandátummal megválasztásra került a tizenöt küldött és öt pótküldött. Immár teljes jogú tagként egyesületünk is képviseltette magát két fővel!

Bővebben: KÜLDÖTTEKET VÁLASZTOTT A LÖVÉSZETI TAGOZAT – Honvédelmi Sportszövetség (honvedelmisport.hu)

Fotó: HSSZ

2023.05.04

REALTAC lövész verseny

Egyesületünk hosszú kihagyás után ismét páros szituációs versenyt tartott, melynek során régi és új tagjaink is megcsillogtathatták az edzéseinken szerzet tudásukat. Négy, különböző stílusú és komplexitású pályán kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, úgy, hogy a lövészi készségeiken felül a csapatmunkához való érzéküket is harcba kellett állítaniuk. A nap végére pedig kiderült, a fiatalok is bőven tudnak olyan teljesítményt nyújtani, mint az „öregek”.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk a kiváló munkához! Hamarosan jön a következő

Egyesületünk lövész szakosztály vezetője, Vivax az Airsoft Bazár podcast-ban! https://youtu.be/8sE0lCJMNCU

Nagy változás! 2021 tavaszán az SRSE megszüntette a szakosztályunkat, arra hivatkozva, hogy nem tudnak minket a továbbiakban támogatni. Döntés elé kényszerültünk, vagy mindent a kukába dobunk /…..ez viccnek is rossz/, vagy a saját lábunkra állunk. Ez utóbbi melett döntöttünk, és megalapítottuk 2021.07.28-án a REALTAC Sportegyesületet. Az edzések töreltlenül folytatódnak. Hétfő – Kick Box, Kedd – Lövészet taktikai, Csütörtök . Lövészet technikai, Péntek – Kick Box. Igény esetén az önvédelem minden szerdán!

Sziasztok!

A kormány mai döntésének megfelelően (XI.09), a rendelet visszavonásáig az edzéseket szüneteltetjük! Megértéseteket köszönjük!

2020.09.26-án Páros szituációs lőverseny! https://www.facebook.com/events/2598281190482558/

2020.07.12-én lezajlott a RealTac CQB verseny. Fényképek itt: https://www.facebook.com/pg/RealTacAirsoft/photos/?tab=album&album_id=2186475261498580

Sajnálattal közöljük, hogy 2020.07.25-re tervezett RT Night Patrol versenyt töröltük!

Azért legyen jó hír is! Előreláthatóan augusztusban megnyitjuk az új edzőtermünket! Hajrá, Kick-Box, Muay Thai és önvédelem gyakorlására lesz lehetőség!

3..2..1.. hamarosan indulunk!
Részt vettünk a Nagykátai Airsoft Workshop-on! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet a szervezőknek! Tiru és Vivax Mecénás oklevelet kaptak!