Hírek

2024.01.28

Intézőnk ismét aktiválta magát, és fedezékek építésbe fogott…..újabb lehetőségek, újabb feladatok…

2024.01.20

Megtartottuk az év első CQB versenyét! A három épített, egymásra épülő „story line” pályákon jól állták a sarat, kicsik és nagyok egyaránt. Igaz a bírók keményen pontoztak, és sokaknak meglepetés volt az „edzésekhez” képest kicsit eltérő hangulat, de állták a sarat. Születtek nagyon szép megoldások, és sok meglepetésben is részük volt a versenyzőknek! Gratulálunk a helyezetteknek!

2024.01.13

19 fővel és három kutyával vettünk részt a MATASZ szervezésében a DON 81 teljesítménytúrának. Csapatunkból 12 fő és 2 kutya ért a célba, ahol mindenkit várt a finom gulyás. Az eseményen Széles Ernő ny. dandártábornok a MATASZ elnöke és a Honvédelmi Sportszövetség alelnöke, Dr. Komáromi István ny. r. dandártábornok a Béri Balogh Ádám Alapítvány elnöke, Szabó János ny. ezredes az Alapítvány titkára és Vörös Jolanda az Alapítvány kurátora emlékérmet adott át Dr. Patrick Sensburg ezredesnek a Német Bundeswehr Tartalékos Szövetség elnökének.

Köszönjük a Magyar Tartalékosok Szövetsége Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének a nagyszerű szervezést.

2023.12.09

Megtartottuk az év utolsó eseményét, a már hagyományosnak tekinthető Mikulás kupát! Egyesületünk tagjai, hozzátartozóikkal együtt vettek részt az eseményen, ahol mindenki számot adhatott fejlődéséről, tudás szintjéről. Mindenkinek sikerült megszereznie a nyeremény Mikulást!

2023.11.18

Tegnap a soproni Krav Maga SC. által megrendezésre kerülő 4 hetes programcsokor utolsó állomása, a babóti BestRange sportlőtér volt.

Az esemény alkalmával, az azon résztvevők, profin felkészült lövészetvezetők segítségével megismerkedhettek a lőfegyverek világával. Aki tiszteletét tette, annak a szervezők egy széles spektrumban összeállított élménylövészettel kedveskedtek.

2023.11.16

A soproni Krav Maga SC-vel közösen ellátogatunk a soproni Rendészeti központ katasztrófavédelmi igazgatóságára, ahol megismerkedhettünk a tűzoltók mindennapjaival. Ezt megelőzően a rendőrségen is jártunk.

2023.11.04

Szombati edzés…..

2023.09.22

Négy új lövészetveztővel gazdagodott egyesületünk, gratulálunk nekik!

2023.09.09

MAGYAR HONVÉDSÉG DÁNIELFY TIBOR 205. LÉGVÉDELMI RAKÉTAEZRED nyíltnapot tartott, amit egyesületünk tagjai is meglátogattak.

2023.09.02

Részt vettünk a soproni Sportfelügyelet és polgármesteri hivatal rendezésben a VI. Sportolj Sopron rendezvénye, ahol az érdeklődők megismerkedhettek számukra eddig még ismeretlen sportágakkal és ki is próbálhatták őket!

2023.08.05

2023. augusztus 5-én vettek részt versenyzőink a Honvédelmi Sportközpont – Szigetvár rendezésében az I. Airsoft dinamikus pisztolyversenyen. A versenyen 8 versenyzőt neveztünk és alábbi helyezéseket érték el: Utánpótlás kategória: Wachtel Illés második, Bottyán Benedek harmadik helyezés, Junior kategória: Németh Zsombor második, Holper Márton harmadik helyezés, Felnőtt kategória: Németh Imre második helyezést értek el. Boda Zsuzsa a felnőtt kategóriában 5. helyezést ért el, így ezzel Ő lett a női „aranyas” versenyző.

2023.06.23

MAGYAR DINAMUKUS LÖVÉSZSPORT SZÖVETSÉG tagjaként Haiszky Ernő Zoltán meghívására, igaz egyelőre mint meghívott néző, egyesületünk ott volt a múltheti Nemzetközi IDPA versenyen.

2023.06.22

KÜLDÖTTEKET VÁLASZTOTT A HONVÉDELMI SPORTSZÖVETSÉG LÖVÉSZETI TAGOZAT

Küldöttválasztó gyűlést tartott a Honvédelmi Sportszövetség Lövészet sportágért felelős szakmai tagozata, amely során a tagozatba tartozó tagszervezetek delegáltjai részéről öt évre szóló mandátummal megválasztásra került a tizenöt küldött és öt pótküldött. Immár teljes jogú tagként egyesületünk is képviseltette magát két fővel!

Bővebben: KÜLDÖTTEKET VÁLASZTOTT A LÖVÉSZETI TAGOZAT – Honvédelmi Sportszövetség (honvedelmisport.hu)

Fotó: HSSZ

2023.05.04

REALTAC lövész verseny

Egyesületünk hosszú kihagyás után ismét páros szituációs versenyt tartott, melynek során régi és új tagjaink is megcsillogtathatták az edzéseinken szerzet tudásukat. Négy, különböző stílusú és komplexitású pályán kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, úgy, hogy a lövészi készségeiken felül a csapatmunkához való érzéküket is harcba kellett állítaniuk. A nap végére pedig kiderült, a fiatalok is bőven tudnak olyan teljesítményt nyújtani, mint az „öregek”.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk a kiváló munkához! Hamarosan jön a következő

Egyesületünk lövész szakosztály vezetője, Vivax az Airsoft Bazár podcast-ban! https://youtu.be/8sE0lCJMNCU

Nagy változás! 2021 tavaszán az SRSE megszüntette a szakosztályunkat, arra hivatkozva, hogy nem tudnak minket a továbbiakban támogatni. Döntés elé kényszerültünk, vagy mindent a kukába dobunk /…..ez viccnek is rossz/, vagy a saját lábunkra állunk. Ez utóbbi melett döntöttünk, és megalapítottuk 2021.07.28-án a REALTAC Sportegyesületet. Az edzések töreltlenül folytatódnak. Hétfő – Kick Box, Kedd – Lövészet taktikai, Csütörtök . Lövészet technikai, Péntek – Kick Box. Igény esetén az önvédelem minden szerdán!

Sziasztok!

A kormány mai döntésének megfelelően (XI.09), a rendelet visszavonásáig az edzéseket szüneteltetjük! Megértéseteket köszönjük!

2020.09.26-án Páros szituációs lőverseny! https://www.facebook.com/events/2598281190482558/

2020.07.12-én lezajlott a RealTac CQB verseny. Fényképek itt: https://www.facebook.com/pg/RealTacAirsoft/photos/?tab=album&album_id=2186475261498580

Sajnálattal közöljük, hogy 2020.07.25-re tervezett RT Night Patrol versenyt töröltük!

Azért legyen jó hír is! Előreláthatóan augusztusban megnyitjuk az új edzőtermünket! Hajrá, Kick-Box, Muay Thai és önvédelem gyakorlására lesz lehetőség!

3..2..1.. hamarosan indulunk!
Részt vettünk a Nagykátai Airsoft Workshop-on! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet a szervezőknek! Tiru és Vivax Mecénás oklevelet kaptak!